ЗБУТ Обучения онлайн, дистанционни и на място

Обучения по здравословни и безопасни условия на труд

ИНТЕРЕСНО

Видове пижами. Пижами кигуруми.

Сега пижами кигуруми са много търсени сред младите момичета. Обикновено има интересен дизайн или цвят. Пижамите повтарят цвета на животните или имат вид на анимационен герой. Този дизайн изглежда невероятно сладък и нежен. Само че, всъщност, жените и младите момичета се влюбиха в Кигуруми заради други качества. Цялата пижама не се надига и не създава дискомфорт по време на сън. Именно това предимство оценяват повечето собственици на такъв вид пижама.

Кигуруми може да е пижама, която има дълбока качулка, украсена с уши. Голямата формована качулка може да бъде свалена и оставена докато спите, което означава, че няма да Ви пречи и помага да предпазите врата си от издухване. За пълно потапяне в изображението можете да закупите чехли, които ще приличат на лапите на това сладко животно. Мнозина носят тези пижами кигуруми не само по време на сън, а и като домашна дреха, когато си почиват у дома.

Модели Дълга пижама кигуруми

Купувайки дълги пижами кигуруми, жените на модата получават топли, уютни домашни дрехи, които не пречат на движението. В такива неща не само сънят ще бъде по-сладък, но и сутринта няма да изглежда хладна и облачна. По всяко време на годината, оставяйки топло легло, в дълги пижами, жените могат спокойно да се разхождат из къщата, да приготвят закуска, да подреждат. По този начин подобна версия на пижами може безопасно да се нарече стилни домашни костюми.

Дизайнерите съветват да изберете удължени модели от естествени материи, спокойни, меки цветове. Пастелните цветове ще добавят костюм на нежност, изтънченост и женственост. Такива усещания ще дадат, без съмнение, дълги копринени пижами. За жени, които искат да подчертаят своята сексуалност, едноцветните копринени пижами в тъмни цветове са идеални.

Модели Къса пижама

Късите модели пижами стават все по-шумни и по-уверени. Провокативна тенденция, толкова дръзка и симпатична в същото време. Тук няма правила, ако горната част на дамската пижама е с дълъг ръкав, тогава долната част може да бъде най-разнообразна, от секси боксерки до доста скромни шорти. Комбинирайте както желаете, основното е да изглежда хармонично.