ЗБУТ Обучения онлайн, дистанционни и на място

Обучения по здравословни и безопасни условия на труд

ИНТЕРЕСНО

Пътеките за бягане

Пътеките за бягане полезна информация

За какво служат пътеките за бягане

Пътеките за бягане. Колко ни е трудно да решим да излезем на улицата за да тичаме.

Колко трудно е да започнете да бягате. Всяка вечер си мислите, че утре определено ще отидете да тичате и нищо не се случва.

Можете да прекъснете този порочен кръг, ако започнете да бягате у дома. Ние ще Ви разкажем тук подробно и честно за плюсовете и минусите на бягащите пътеки за дома.

За какво служи пътеката за бягане и струва ли си да си я купите за в къщи

Не се продават кардио уреди, както и бягащи пътеки. Пистата е 3 пъти по-популярна от велоергометъра и 1,5 пъти по-популярна от елипса.

Бягането е наистина многофункционален инструмент за:

Борба с излишните килограми;

Намалете появата на целулит;

Останете във форма и физически активни;

Укрепване на сърдечно-съдовата система;

Повишаване на имунитета;

Развийте издръжливост;

Борба с депресията и лошото настроение;

Подобряване на производителността;

Нормализирайте заспиването и съня.

Започвайки деня с бягане върху бягащата пътека, най-накрая събуждате тялото и мозъка си, загрявате и разтягате мускулите и ставите. Ускорявате метаболизма си, зареждате се с чиста енергия. След тренировка на бягащата пътека много добре ще се чувствате за началото на работния Ви ден. Денят Ви ще бъде продуктивен, активен, зареден и следователно успешен.

Тичането е най-добрият ни приятел. А бягащата пътека Ви помага да изградите това приятелство бързо и трайно във времето. Ако сте твърдо решени да се грижите за фигурата и здравето си, купуването на бягаща пътека за у дома е правилното решение.

Предимства на бягащата пътека. Да видим какви са те.

  • Безопасно бягане на бягащата пътека

Най-важният плюс на бягащите пътеки е системата за амортизация, която поема ударните натоварвания почти 2 пъти. Няма как да постигнете такъв комфорт от бягане на улицата дори, ако сте със специални обувки. Всъщност в 90% от случаите в града ще трябва да бягате по асфалт, което изобщо не е добро за Вашето тяло.