ЗБУТ Обучения онлайн, дистанционни и на място

Обучения по здравословни и безопасни условия на труд

ИНТЕРЕСНО

Почистване на апартаменти

Почистване на апартаменти полезна информация

Почистване на апартаменти след отдаване под наем

Почистване на апартаменти след наема може да бъде поръчано предварително – и тогава нашите специалисти ще дойдат веднага след освобождаването му, веднага ще започнат работата си и ще направят всичко своевременно. Това означава, че още на следващия ден ще бъде възможно да се запазят първите впечатления, т.е. престоят ще бъде минимален.

В допълнение към горните причини, има още една, не по-малко важна, която ни позволява да разглеждаме реда на услугите за почистване като печеливша инвестиция. Цената им вече включва цената на висококачествените химикали и оборудване, което означава, че собственикът на помещението за отдаване под наем няма да се налага да бърка с прахосмукачки и да харчи пари за домакински химикали – и много от тях определено ще бъдат похарчени. По този начин почистването на апартамента след отдаване под наем ще се превърне в друга икономия.

Чрез поръчване на услуги за почистване от компанията ни, наемодателят ще получи напълно подреден апартамент възможно най-скоро и ще може да гарантира на бъдещите си наематели неговата чистота и безопасност.

Генерално почистване на къщи, апартаменти, офиси. Ние от фирма  Почистваща услуга на фирма Топклонинг, базирана в Лондон, с email: office@topcleaninggb.co.uk. предлагаме всички видове професионално почистване на апартаменти, селски къщи, вили и офиси. Почистване след ремонт на сградата. Генерално почистване на жилищни помещения, еднократно почистване с поддръжка; Сезонно почистване на селската къща; Почистване на офиси и търговски центрове, съгласно графика на договорите.

Почистване

Почистване на местни замърсявания, почистване на банята и тоалетните с почистване на плочки и фуги; Почистване на кухня, почистване на хладилник, почистване на фурна. Предпразнично почистване и почистване след събития. Измиване и измиване на прозорци, измиване и измиване на витражи. Почистване на балкон – почистване на лоджия, почистване на склад, мецанин. Обезпрашаване на стени, обезпрашаване на тавани, обезпрашаване на полилеи, обезпрашаване на завеси – обезпрашаване на тюл. Специално почистване след инциденти (след погребения, инциденти, пожари, наводнения с премахване на всички миризми, включително трупни). Спешно почистване след наематели, спешно почистване след отдаване под наем, спешно почистване след отдаване под наем на имота. Професионални препарати, сертифицирани и хипоалергенни, безопасни за деца, новородени, страдащи от алергии, животни.